Europa’s sterkste profielwals

Voor al uw buigwerk. Op maat gemaakt, conform uw wensen.

Op 5 juli doet Europa’s grootste krachtpatser zijn intrede bij Van Rijsoort Bending. De gloednieuwe, ijzersterke wals buigt buizen en profielen in elke gewenste maat en vorm. Groter, dikker en zwaarder dan ooit. 

Waarom kiezen voor Van Rijsoort Bending?

Uitgebreide mogelijkheden in buigwerk

Met de nieuwe wals verleggen we onze productiegrenzen aanzienlijk. Staal, rvs en aluminium buigen we in bijna elke radius, vorm en afmeting:

Product Buigcapaciteit voorheen Buigcapaciteit vanaf juni
Buizen  t/m 323 mm / 12”  t/m ø 508 mm / 20”
Balken  t/m 600 t/m 1000
Kokers  t/m 300 t/m 500

 

De nieuwe wals biedt u meer capaciteit, omdat nu kan wat eerst niet mogelijk was. Meer mogelijkheden, omdat hij extremere vormen kan buigen. En meer kracht, omdat hij de sterkste is in zijn soort. Daarmee ontstaan ongekend veel mogelijkheden.

Download de capaciteitentabel als PDF.


Een impressie van de nieuwe wals, de SB3-360 van Swebend

Meest optimale buigmethode

Onze specialisten denken vanaf de start van uw project mee en kijken naar alle facetten van het werk. Zo geven we feedback op de tekeningen en doen we technische suggesties. Wordt de juiste buigradius gebruikt? Is het materiaal geschikt voor het buigwerk? Heeft het product de juiste dikte? Door te kijken of het buigwerk slimmer kan, bent u verzekerd van de meest optimale buigmethode.

Pasklare producten

Heeft u liever een product dat gereed is voor montage? Bespaar tijd en transportkosten door naast het buigwerk eventuele aanvullende bewerkingen bij ons onder te brengen. Denk aan paszagen, lassen, laskanten maken, boren en doorstempelen. De gebogen producten sluiten naadloos op elkaar aan en zijn daarmee gereed voor montage. Zo voorkomt u vertraging of kostenoverschrijding die bij de montage of constructie kan ontstaan.

Hanteerbaar en veilig verpakken en transporteren

Van Rijsoort Bending verpakt uw buigwerk aandachtig en transporteert het wereldwijd. Alles draait om een eenvoudige hanteerbaarheid en goede bescherming, zodat laden en lossen gemakkelijker en veiliger gaat. Zo voorkomen we beschadigingen of vervormingen tijdens het transport. De markering van onderdelen bevordert uw montageproces. 

Ruim 100 jaar puur vakmanschap

Ons moderne machinepark, brede certificering en vakbekwame medewerkers verzekeren u van de meest slimme en best passende buigmethode. Met specialistisch advies, talrijke mogelijkheden in aanvullende bewerkingen, verpakken en transporteren nemen we al uw zorgen uit handen, van voorbereiding tot aflevering.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

+31 (0)186 572 822
sales@rijsoort.nl

SweBend

Deze machine is volgens onze wensen ontworpen en ontwikkeld door SweBend; buig-specialisten uit Zweden.

www.swebend.com© 2011 Van Rijsoort Buigwerk - Alle rechten voorbehouden